Страница 1 из 1

Troop training que, max time?

Добавлено: 28 дек 2015, 19:06
Naxor
Hello!

I was woundering if there is anyway to allow the bot to train tropps to a maximum que lenght in time?
For example, i want the bot to train in baracks, stable and workshop 24/7, but i dont want the que of troops to be longer then 24h.

So i want to have the bot train troops if the que is shorter then 24h, and if the que is over 24h i want it to check the next building.
Cheers! :D

Re: Troop training que, max time?

Добавлено: 29 дек 2015, 11:17
Vlad
Currently this impossible
May be in next version I add this feature

Re: Troop training que, max time?

Добавлено: 29 дек 2015, 13:35
Naxor
Ahh, okey! :)
Thanks for your response vlad!
Yeah, its a good option to have i think, anyways, happy new year! \:D/

Re: Troop training que, max time?

Добавлено: 23 дек 2016, 13:51
Danail
Hi
I use the bot years ago.
Never had a problems.
BUT
Form 1 week ago, the bot stoped auto trening troops (manually is ok) and stoped sending resources (manual sending is OK too).
What I gave to do?

Re: Troop training que, max time?

Добавлено: 23 дек 2016, 16:16
Vlad
At first, try to clear both caches in tools menu
If not help, send to me bots log and screenshot of settings