Farm - add farms

jozi
Сообщения: 5
Зарегистрирован: 20 окт 2015, 18:47

Farm - add farms

Сообщение jozi » 20 окт 2015, 19:24

Hello . :)
I just bought your product annual elite :D ;;)
and it seems to me very well.
I am Portuguese and I have a level of English language medium. :ymsmug:
I'm feeling lucky :ymdevil:

first I tried the demo and seemed very well and so bought :ymhug:
I agree with the policy of lifetime license. :ymapplause:
but falls short for already for buyers =((
1- there is no support in Portuguese :-s :-\
2- there is no instructions for all ex: farming and online schedule etc .... :-\ :-\ :-\
or refund if not proved by the consumer =; :-B :-w
already detected some bugs :^o

the tab tools' looking on the map - farmes list does not appear at the end demand @-)
you have to go the option last report scan. #-o

already in the reset scan tab:
to add farmes, has to be one by one, no option to add selected all at once. :((

when trying to do so after completing the picture that appears when you try to add all farmes added.
an error: (do not put the link). :-?

and the online schedule gives not to fill with their selected schedule. /:)
I like to see these problems resolved ;)
to please :ymsmug:

defense this very confusing. :-$

for now everything else seems to work well :ymhug: :p
congratulations for the work :ymparty: :ymparty:
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2765
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Farm - add farms

Сообщение Vlad » 21 окт 2015, 10:10

Hello
Sorry, I do not understand almost nothing :)
If something not work, write problems by one at message
jozi
Сообщения: 5
Зарегистрирован: 20 окт 2015, 18:47

Re: Farm - add farms

Сообщение jozi » 21 окт 2015, 14:39

Vlad писал(а):Hello
Sorry, I do not understand almost nothing :)
If something not work, write problems by one at message




farms dont work
search on map dont work
add mass farmes to farms list dot work
defence dont work
farm introcions
in portuguese introcions

plz fix your produt
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2765
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Farm - add farms

Сообщение Vlad » 21 окт 2015, 14:58

First
jozi писал(а):farms dont work

Problem with what type of farm?
Bots farm list or selected gold club lists?
jozi
Сообщения: 5
Зарегистрирован: 20 окт 2015, 18:47

Re: Farm - add farms

Сообщение jozi » 21 окт 2015, 15:15

Vlad писал(а):First
jozi писал(а):farms dont work

Problem with what type of farm?
Bots farm list or selected gold club lists?


Vlad sorry for mi bad ingles :(

( export farmes list to favorit goals gold club ... )
not work... it creates a list in the gold club, but does not add farmes, that are selected

in tab -tools-search farmes with map sql- dont work well ,does not appear !! is that ok ??
to see the results ??? in last scan results ??

in tab last scan results -when selecting all farms and does add
a window appears to configure
but when you add after you set
a window appears saying (not put the link)
but this does not happen when you add one by on
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2765
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Farm - add farms

Сообщение Vlad » 21 окт 2015, 15:34

jozi писал(а): not work... it creates a list in the gold club, but does not add farmes

Bot add only farms with
Automatically send checked
Scout the farm unchecked
Do you have such farms in bots list?

jozi писал(а):
Vlad писал(а):First
jozi писал(а):farms dont work

Problem with what type of farm?
Bots farm list or selected gold club lists?


[b]in tab -tools-search farmes with map sql- dont work well ,does not appear !! is that ok ??
to see the results ??? in last scan results ??

Menu
Tools
Search farm with Map.sql
Set radius 5-10
Ok
Then
Menu
Tools
Last scan result

jozi писал(а):when selecting all farms

Do you check checkboxes in left column?
jozi
Сообщения: 5
Зарегистрирован: 20 окт 2015, 18:47

Re: Farm - add farms

Сообщение jozi » 21 окт 2015, 15:51

Capturar.JPG
Capturar.JPG (192.72 КБ) 749 просмотров

yes it is checkd
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2765
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Farm - add farms

Сообщение Vlad » 21 окт 2015, 15:57

Skype in PM
Contact me
jozi
Сообщения: 5
Зарегистрирован: 20 окт 2015, 18:47

Re: Farm - add farms

Сообщение jozi » 21 окт 2015, 16:09

Vlad писал(а):Skype in PM
Contact me

ok
ist alot of Vlad in skype
mi

is
GOD OF WAR .
ketaetc
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 04 янв 2015, 20:56

Re: Farm - add farms

Сообщение ketaetc » 21 окт 2015, 19:52

Vlad
добрый день
столкнулся с аналогичной топик-стартеру проблемой при добавлении кормушек в фарм-лист - отсутствие ссылки
какие варианты обхода проблемы?
З.Ы. оазиси добавляются корректно

Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей