AutoBuild doesnt work!

mr0
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 11 фев 2016, 20:35

AutoBuild doesnt work!

Сообщение mr0 » 11 фев 2016, 20:40

As mentioned in topic autobuild doesnt work, everytime I need to press "Build Now" by myself.. So why the hell I do not that bot :)?

I have set future buildings in the queue, I've set queue building type and when I press Build Now, bot builds 2 buildings and after these are finished it doesnt do anything for ~20 or 30minutes..


Изображение
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2769
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: AutoBuild doesnt work!

Сообщение Vlad » 16 фев 2016, 16:04

Server time and computer time is the same?
mr0
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 11 фев 2016, 20:35

Re: AutoBuild doesnt work!

Сообщение mr0 » 16 фев 2016, 23:48

Yes, sometimes I get error of difference time but I refresh it..
And problem with this building occours only in small villages where build time is 1 or 2 minutes..

Looks like bot is checking build availability each 10 or 20 minutes only :(
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2769
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: AutoBuild doesnt work!

Сообщение Vlad » 17 фев 2016, 10:01

On what server do you play?
What in bot log?
Setting, time on this pc... is set correctly?
mr0
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 11 фев 2016, 20:35

Re: AutoBuild doesnt work!

Сообщение mr0 » 17 фев 2016, 10:29

tx3.travian.lt,

server time is same as PC time, but sometimes I get that time error, if I press refresh nothing happens usually, if I press Settings->synchronizate time between pc and server my PC clock is set +4 or +5 hours more...

Log doesnt show anything unusual..
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2769
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: AutoBuild doesnt work!

Сообщение Vlad » 17 фев 2016, 10:55

Go to
Setting
Time on this PC
Select proper value and restart bot
Then try to synchronize time
Now PC clock is set correctly?
mr0
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 11 фев 2016, 20:35

Re: AutoBuild doesnt work!

Сообщение mr0 » 17 фев 2016, 21:31

Server time is the same as my pc time, so if I keep selected "Same time" I still get error that time doesnt match...
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2769
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: AutoBuild doesnt work!

Сообщение Vlad » 18 фев 2016, 11:15

Can you show via TeamViewer?

Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей