list of villages has changed

whoisit
Сообщения: 52
Зарегистрирован: 29 сен 2015, 00:33

list of villages has changed

Сообщение whoisit » 17 апр 2016, 15:26

Vlad

the bot kees "saying" - list of villages has changed. Update villages now?

but I have the same villages... anda after saying yes... the message comes again

help please!
thnks
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2770
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: list of villages has changed

Сообщение Vlad » 19 апр 2016, 11:19

Is server and computer time the same?
whoisit
Сообщения: 52
Зарегистрирован: 29 сен 2015, 00:33

Re: list of villages has changed

Сообщение whoisit » 20 апр 2016, 21:46

Hi Vlad

it wasn´t! (I'm playing on a VM machine).

I put it, restart the bot but its the same thing.... it keeps me asking to update village.

the list of village is strange, check picture, uid 1380 is mine, but 2497 is not! (is from a member of my ally)

http://s31.postimg.org/eis0yo7sr/Screen ... _32_35.png

thanks!!!
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2770
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: list of villages has changed

Сообщение Vlad » 21 апр 2016, 14:47

May be you login to ally account and press refresh village list?
whoisit
Сообщения: 52
Зарегистрирован: 29 сен 2015, 00:33

Re: list of villages has changed

Сообщение whoisit » 22 апр 2016, 19:34

Vlad

done refresh, what do you mean ally login...

now something change: http://s31.postimg.org/dqve54a9n/Screen ... _27_22.png

uid92... dont know who is...

thanks
whoisit
Сообщения: 52
Зарегистрирован: 29 сен 2015, 00:33

Re: list of villages has changed

Сообщение whoisit » 24 апр 2016, 15:21

new redresh.... and new uid's appeared! now I have uid2130 and 6033 :-\
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2770
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: list of villages has changed

Сообщение Vlad » 26 апр 2016, 10:23

May be somebody know your license password and try to use your license on another account?
whoisit
Сообщения: 52
Зарегистрирован: 29 сен 2015, 00:33

Re: list of villages has changed

Сообщение whoisit » 27 апр 2016, 10:12

no, not possible...

let it be

thanks Vlad
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2770
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: list of villages has changed

Сообщение Vlad » 27 апр 2016, 10:43

I can clean you village list
PM me you account and server

Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей