Bot on multiple computers

idennek
Сообщения: 14
Зарегистрирован: 26 май 2016, 16:15

Bot on multiple computers

Сообщение idennek » 27 май 2016, 17:46

Hi there,
is it possible to use the bot on multiple computers for one account?
Or do I need to buy multiple bots for that?
idennek
Сообщения: 14
Зарегистрирован: 26 май 2016, 16:15

Re: Bot on multiple computers

Сообщение idennek » 28 май 2016, 13:15

Could someone please reply?
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2770
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Bot on multiple computers

Сообщение Vlad » 31 май 2016, 11:16

You can use bot on multiple computers, but not in the same time
Stop bot on computer 1, then start on computer 2, etc

Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей