Recent upgrade and some problems

Аватара пользователя
cr4sh
Сообщения: 31
Зарегистрирован: 23 дек 2015, 13:54

Recent upgrade and some problems

Сообщение cr4sh » 08 июл 2016, 17:57

Few days ago, I've upgraded the bot to 4.1.2.1. After this, bot suddenly, sometimes after some hours, sometimes after some minutes, stop his work with a stack error.
In the log all is clear and no one error message appear, and my pc is always the same.
It's possible to know why?
witluks
Сообщения: 23
Зарегистрирован: 26 июн 2016, 01:22

Re: Recent upgrade and some problems

Сообщение witluks » 08 июл 2016, 18:28

Hello, i'm not admin but, have you try reinstall?
Me i don't have any bugs
Аватара пользователя
cr4sh
Сообщения: 31
Зарегистрирован: 23 дек 2015, 13:54

Re: Recent upgrade and some problems

Сообщение cr4sh » 08 июл 2016, 19:00

No, but I can try...
witluks
Сообщения: 23
Зарегистрирован: 26 июн 2016, 01:22

Re: Recent upgrade and some problems

Сообщение witluks » 08 июл 2016, 19:03

Yeah try, maybe the installation have failed ;s
Аватара пользователя
cr4sh
Сообщения: 31
Зарегистрирован: 23 дек 2015, 13:54

Re: Recent upgrade and some problems

Сообщение cr4sh » 08 июл 2016, 19:39

Two days ago, travian modified some game option...
Аватара пользователя
cr4sh
Сообщения: 31
Зарегистрирован: 23 дек 2015, 13:54

Re: Recent upgrade and some problems

Сообщение cr4sh » 16 июл 2016, 09:54

I have one question without answer...where bot save its game data...

I've tried bot on another machine...same error; if there isn't a solution, I don't renew license next year.

Best Regards
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2770
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Recent upgrade and some problems

Сообщение Vlad » 10 авг 2016, 11:00

cr4sh писал(а):Two days ago, travian modified some game option...

Fixed in 4.1.2.4
Аватара пользователя
cr4sh
Сообщения: 31
Зарегистрирован: 23 дек 2015, 13:54

Re: Recent upgrade and some problems

Сообщение cr4sh » 10 авг 2016, 23:47

I'm playing with the latest upgrade and trying on different computer (core i3 with 4GB ram and core i7 with 16GB ram), with the same problems.
Random the bot stop works with "out of memory" or "stack error" message.
Vlad
Разработчик
Сообщения: 2770
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Recent upgrade and some problems

Сообщение Vlad » 11 авг 2016, 09:42

Copy here errors from log
How many memory takes process of the bot?
Аватара пользователя
cr4sh
Сообщения: 31
Зарегистрирован: 23 дек 2015, 13:54

Re: Recent upgrade and some problems

Сообщение cr4sh » 11 авг 2016, 12:45

In the log there are some errors from open page after send troops only

Код: Выделить всё

11/08/2016 00:37:06: Started sending troops
11/08/2016 00:37:09: Error opening address 'http://ts3.travian.us/dorf1.php'!
11/08/2016 00:37:14: Error opening address 'http://ts3.travian.us/dorf1.php'!
11/08/2016 00:37:20: Error opening address 'http://ts3.travian.us/dorf1.php'!
11/08/2016 00:37:25: Error opening address 'http://ts3.travian.us/build.php?id=39&tt=2&z=303159'!
11/08/2016 00:37:30: Error opening address 'http://ts3.travian.us/dorf1.php'!
11/08/2016 00:37:36: Error opening address 'http://ts3.travian.us/build.php?id=39&tt=2&z=294369'!


Process take only 65 MB

Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей