tipps :)

memo
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 09 фев 2018, 16:30

tipps :)

Сообщение memo » 09 фев 2018, 16:40

Hello I wanted to give you a few points that you could improve on the bot.

1.) With the functions Building) It would be great if there is a function that extends the resource fields by itself and meanwhile also the buildings I have selected. (Of course only goes to the Romans)
2) It would be great if the bot would save the setting that he should control my villages on attacks so I do not have to select every time I start the bot all the villages. (Could be that I only have the error)
3.) Estwas against captchas would be great, if you want to farm it is always very dangerous because of captchas.

thank you
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3348
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: tipps :)

Сообщение Vlad » 09 фев 2018, 16:49

1 already done, if you create building queue with resource fields and buildings, bot will order both buildings and field for Romans
2 also already done, bot save this settings
3 what is "Estwas"?
memo
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 09 фев 2018, 16:30

Re: tipps :)

Сообщение memo » 09 фев 2018, 16:55

* something against captchas.

If I only select buildings then it does not extend the resource fields
memo
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 09 фев 2018, 16:30

Re: tipps :)

Сообщение memo » 11 фев 2018, 22:23

Hello I have tried it a few times but it does not work. Could you help me please.
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3348
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: tipps :)

Сообщение Vlad » 14 фев 2018, 17:45

What exactly not work?
memo
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 09 фев 2018, 16:30

Re: tipps :)

Сообщение memo » 16 фев 2018, 20:41

Point number 1. If I do (building queue with resource fields and buildings and then auto) and only add buildings then he builds only these and not the resources. My tip was that he himself decides which resource field he should build based on the existing resources and the buildings I have selected. You have written that this is integrated in the bot but it does not work for me

Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей