npc not working

lolada
Сообщения: 3
Зарегистрирован: 05 сен 2017, 21:06

npc not working

Сообщение lolada » 27 фев 2018, 21:40

Hello, npc is not working, it select the values but in the end he doesnt npc, even if we do it manual it doesnt works, but if we open the internet explorer and do it on browser it works, any solution for that?
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3462
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: npc not working

Сообщение Vlad » 28 фев 2018, 11:34


Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость