Farm List

Loic
Posts: 2
Joined: 12 May 2019, 17:02

Farm List

Postby Loic » 13 May 2019, 19:25

Hello,
When I want to use my farm list, the coordinates of the villages do not put it.

I think it's the url of the link that does not work.

Look the screen :

Image

I need Help

Log :

Code: Select all

12/05/2019 16:45:12: The exception occurred!
12/05/2019 16:45:12: Type: EAccessViolation App version: 5.0.8.10
12/05/2019 16:45:12: Message: Access violation at address 008CABAB in module 'UnitSenderT4.exe'. Read of address 00000050
12/05/2019 16:45:12: ------------------------------------------------------------------------ Call Stack ------------------------------------------------------------------------
12/05/2019 16:45:12: > [008CABAB] DBGridEh.TCustomDBGridEh.DrawRowIndicator
12/05/2019 16:45:12: > [008CAB74] DBGridEh.TCustomDBGridEh.DrawRowIndicator
12/05/2019 16:45:12: > [0086D154] ToolCtrlsEh.FillGradientEh
12/05/2019 16:45:12: > [0081A94C] DBAxisGridsEh.TCustomDBAxisGridEh.FillCellRect
12/05/2019 16:45:12: > [008A9012] DBGridEh.TDBGridEhStyle.DrawFixedCellBackground
12/05/2019 16:45:12: > [0060B977] Vcl.Themes.TStyleManager.GetIsCustomStyleActive
12/05/2019 16:45:12: > [008A77CC] DBGridEh.TDBGridEhStyle.IsCustomStyleActive
12/05/2019 16:45:12: > [008A9402] DBGridEh.TDBGridEhStyle.DrawFixedCellBackground
12/05/2019 16:45:12: > [008A945D] DBGridEh.TDBGridEhStyle.DrawFixedCellBackground
12/05/2019 16:45:12: > [0051A763] Vcl.Graphics.TResourceManager.ChangeResource
12/05/2019 16:45:12: > [0051BB63] Vcl.Graphics.TBrush.SetData
12/05/2019 16:45:12: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12/05/2019 16:45:13: The exception occurred!
12/05/2019 16:45:13: Type: EAccessViolation App version: 5.0.8.10
12/05/2019 16:45:13: Message: Access violation at address 008CABAB in module 'UnitSenderT4.exe'. Read of address 00000050
12/05/2019 16:45:13: ------------------------------------------------------------------------ Call Stack ------------------------------------------------------------------------
12/05/2019 16:45:13: > [008CABAB] DBGridEh.TCustomDBGridEh.DrawRowIndicator
12/05/2019 16:45:13: > [008CAB74] DBGridEh.TCustomDBGridEh.DrawRowIndicator
12/05/2019 16:45:13: > [0086D154] ToolCtrlsEh.FillGradientEh
12/05/2019 16:45:13: > [0081A94C] DBAxisGridsEh.TCustomDBAxisGridEh.FillCellRect
12/05/2019 16:45:13: > [008A9012] DBGridEh.TDBGridEhStyle.DrawFixedCellBackground
12/05/2019 16:45:13: > [0060B977] Vcl.Themes.TStyleManager.GetIsCustomStyleActive
12/05/2019 16:45:13: > [008A77CC] DBGridEh.TDBGridEhStyle.IsCustomStyleActive
12/05/2019 16:45:13: > [008A9402] DBGridEh.TDBGridEhStyle.DrawFixedCellBackground
12/05/2019 16:45:13: > [008A945D] DBGridEh.TDBGridEhStyle.DrawFixedCellBackground
12/05/2019 16:45:13: > [0051A763] Vcl.Graphics.TResourceManager.ChangeResource
12/05/2019 16:45:13: > [0051BB63] Vcl.Graphics.TBrush.SetData
12/05/2019 16:45:13: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4019
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: Farm List

Postby Vlad » 15 May 2019, 10:52

Switch keyboard layout to English or Russian
Loic
Posts: 2
Joined: 12 May 2019, 17:02

Re: Farm List

Postby Loic » 17 May 2019, 17:51

Vlad wrote:Switch keyboard layout to English or Russian


How should I do?
I change the language in the " Game language file to use" -> fr.eng , but it's doesn't work.
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4019
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: Farm List

Postby Vlad » 21 May 2019, 13:54

Just switch keyboard layout, NOT bot settings
Ctrl+Shift or Ctrl+Alt depend on your settings

Return to “Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest