Bot for different worlds

toffy
Posts: 5
Joined: 07 Oct 2018, 21:38

Bot for different worlds

Postby toffy » 31 Oct 2018, 08:41

Hi, is possible to lunch 2 bots for different worlds?
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4019
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: Bot for different worlds

Postby Vlad » 31 Oct 2018, 11:38

Yes, but only using virtual box like VirtualPC or VMWare
toffy
Posts: 5
Joined: 07 Oct 2018, 21:38

Re: Bot for different worlds

Postby toffy » 31 Oct 2018, 12:06

but i need buy 2 license?
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4019
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: Bot for different worlds

Postby Vlad » 31 Oct 2018, 14:03

Yes, you need 2 licenses for 2 accounts at any case

Return to “Travian Bot T5 Kingdoms”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests