Is there a way to reset farm list index?

iPav
Сообщения: 8
Зарегистрирован: 13 фев 2018, 21:15

Is there a way to reset farm list index?

Сообщение iPav » 26 мар 2018, 15:48

Right now it seems that if I add 100 farms to the bot farm list then delete the farms and add new ones, the index of the list continues from 100 instead of 1.

Same with gold farm list, bot creates a list and names is '1' but if I delete the list it creates a list named '2'.

Is there a way for the bot to reset the indexes of its lists?
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3462
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Is there a way to reset farm list index?

Сообщение Vlad » 30 мар 2018, 10:23

No, and no any sense in such resetting

Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей