Bug with building if you dont have Plus

xizilion
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 27 июл 2018, 20:18

Bug with building if you dont have Plus

Сообщение xizilion » 27 июл 2018, 20:24

So I queued 5 new warehouses to Level 1 on my building list and send the bot to build them. The bot started to build one warehouse and removed it from the list so far is all ok. But then Since i dont have plus he tried to build it again and removed the next building from the list. Is this a known bug or there is any option to tell the bot if we are plus or not? I can provide screenshots so you guys can see that the bot remove the building from the queue even after it says that was not possible to build
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3600
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Bug with building if you dont have Plus

Сообщение Vlad » 31 июл 2018, 15:38

What game version and server?
xizilion
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 27 июл 2018, 20:18

Re: Bug with building if you dont have Plus

Сообщение xizilion » 01 авг 2018, 03:47

portuguese server tx3
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3600
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Bug with building if you dont have Plus

Сообщение Vlad » 01 авг 2018, 10:36

Looks like some changes in localization for pt servers
Give me access to an account and I will check

Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость