Can't open the bot

z4112559
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 16 авг 2018, 14:36

Can't open the bot

Сообщение z4112559 » 16 авг 2018, 14:43

Vlad
Разработчик
Сообщения: 3634
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Can't open the bot

Сообщение Vlad » 16 авг 2018, 14:54

Something corrupts data stream between bot and server
This can be firewall or antivirus, try to disable them
z4112559
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 16 авг 2018, 14:36

Re: Can't open the bot

Сообщение z4112559 » 16 авг 2018, 15:10

It doesn't even I disable everything.
It gives me another error message like this when get into the main menu
https://imgur.com/a/DiAo48r
problem about DATA SOURCE NAME NOT FOUND AND NO DEFAULT DRIVER SPECIFIED
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3634
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Can't open the bot

Сообщение Vlad » 16 авг 2018, 16:09

Error from the previous post gone, this problem is solved
Second error bot should fix by himself, just run it as administrator
If no, what Windows version and language used?
z4112559
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 16 авг 2018, 14:36

Re: Can't open the bot

Сообщение z4112559 » 16 авг 2018, 16:17

Problem still exist even if I run it as admin
I am using Windows 10 professional and traditional Chinese
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3634
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Can't open the bot

Сообщение Vlad » 16 авг 2018, 16:31

Run this file
Вложения
DNS.reg
(1.02 КБ) 10 скачиваний
z4112559
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 16 авг 2018, 14:36

Re: Can't open the bot

Сообщение z4112559 » 16 авг 2018, 16:46

Sorry, it doesn't work, with same error message
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3634
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Can't open the bot

Сообщение Vlad » 17 авг 2018, 10:15

I can say only what to do in English Windows, not in Chinese
Run as administrator c:\Windows\SysWOW64\odbcad32.exe
In window that will appear, press Add/New button
Select driver "Microsoft access driver (*.mdb)"
Data source name - MS Access Database
Ok
This should fix your error
rjay3k
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 25 сен 2018, 04:09

Re: Can't open the bot

Сообщение rjay3k » 25 сен 2018, 04:31

I am facing the same problem, however it opens on my Laptop and not on my MS Surface. Both have the same Security Software and run the same version of Windows and I didnt disable anything on it to make the BOT run.
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3634
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Can't open the bot

Сообщение Vlad » 03 окт 2018, 11:59

You have absolutely different problem

Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей