Hero Using Items

yordi
Сообщения: 28
Зарегистрирован: 02 июл 2018, 18:24

Hero Using Items

Сообщение yordi » 04 окт 2018, 08:51

Hi Vlad,

I am playing on an account with 3 attack villages and almost 4th. The hero is only in 1 village at the time. They helmet he wears for 10%/15% bonus in barracks/stables can only be used in the village where the hero is. The bot is unnecessary switching helmets every time when queueing troops.

Could you make it possible that it only switches helmets in 1 village?
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3600
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Hero Using Items

Сообщение Vlad » 04 окт 2018, 09:33

No sense, bot at any case need to open hero page to detect, in what village the hero is
yordi
Сообщения: 28
Зарегистрирован: 02 июл 2018, 18:24

Re: Hero Using Items

Сообщение yordi » 04 окт 2018, 19:56

Maybe with a function that you have to set the coordinates of the village yourself?
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3600
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Hero Using Items

Сообщение Vlad » 05 окт 2018, 10:07

What a sense of this modifying?
Force the bot to open 500 pages in day instead of 520 pages? To minimize Internet traffic?
Let work as works
yordi
Сообщения: 28
Зарегистрирован: 02 июл 2018, 18:24

Re: Hero Using Items

Сообщение yordi » 16 окт 2018, 16:25

At this moment I have 6 villages that are producing troops in baracks/stable. They are queueing every 30 minutes. That are per village 2 switches, so 12 switches per hour which makes 288 switches per day that could be only 48 ((2*2=4)*12= 48) switches.

Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость