suggestion

edcrfvtgb
Posts: 9
Joined: 27 Dec 2018, 07:57

suggestion

Postby edcrfvtgb » 27 Dec 2018, 08:01

Hello,

1.) could you please do something against captchas. The bot does not have to solve any captchas. But at least he should stop farming if one comes and warn me that a captcha occurred



thanks for your time
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4164
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: suggestion

Postby Vlad » 03 Jan 2019, 15:52

Hello
If you can provide a way how to get captcha when farming, I never seen it here
edcrfvtgb
Posts: 9
Joined: 27 Dec 2018, 07:57

Re: suggestion

Postby edcrfvtgb » 04 Jan 2019, 02:30

You could run the bot 24/7 and consistently farm every minute until a captcha comes ... I was not so much about the bot captchas itself solves. But rather that he stops to farm as soon as one does not matter how this looks. Then you would not need the captcha, but would be prepared against any kind of captcha.
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4164
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: suggestion

Postby Vlad » 04 Jan 2019, 10:36

What a sense to send farm each minutes???
edcrfvtgb
Posts: 9
Joined: 27 Dec 2018, 07:57

Re: suggestion

Postby edcrfvtgb » 04 Jan 2019, 17:36

If you have 100k troops and want to farm with all you send max every 2-4 minutes a go.

Why you should do that is most likely a captcha comes because it is probably that it is not human.

It is very important that there is something against captchas otherwise you can not farm properly
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4164
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: suggestion

Postby Vlad » 04 Jan 2019, 17:53

Aha, farms generates resources each second, so you need to send troops each second :)
No problem with captcha with adequate farm settings
It's obvious, that the human, will not do the same operation 60 times in minute
But if you already have captcha on your account:
Wait captcha
Right click on empty/blanc space on game page
View source HTML
Save file in notepad window that appears and send to me
edcrfvtgb
Posts: 9
Joined: 27 Dec 2018, 07:57

Re: suggestion

Postby edcrfvtgb » 05 Jan 2019, 15:39

I thought about sending a farm every 2-5 minutes. Otherwise, too many troops stay at home.

How about a function that deletes a farm with a specific name? For example (Chiefed) the bot would search for it every 60 minutes and if it finds a farm with the name it will delete it from the farmlist.

2.) It would be great if you could write a message to the bot, so that he stops farming and one so that he starts again.
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4164
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: suggestion

Postby Vlad » 10 Jan 2019, 11:51

"bot would search for it"
Where to search and what a sense of this suggestion?

2 Look at messages menu, bot can be paused by message
edcrfvtgb
Posts: 9
Joined: 27 Dec 2018, 07:57

Re: suggestion

Postby edcrfvtgb » 11 Jan 2019, 02:56

Many players have a farm list or more, where only Natar villages are included. In travian, it is normal that player chief natar villages. Many players then write a message that they have taken that and you should remove it from the farmlist. At first you could farm at night without having to worry about someone writing you ( because if you farm and dont respond you probapply play with a bot). The second major reason is that many do not write messages and only change the name of the village to (Chiefed). With this function, you would not have to look again and again into the farm list and search there for captured villages. For such tedious tasks is the bot thought. I hope you see it that way too
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4164
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: suggestion

Postby Vlad » 11 Jan 2019, 10:37

And third - bot disable autofarm if owner of the farm is changed
And one more thing - I will not implement useless suggestions even if you will write them a thousand :)

Return to “Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests