Trouble with autofarm

Venenzentrum
Сообщения: 6
Зарегистрирован: 09 янв 2019, 21:10

Trouble with autofarm

Сообщение Venenzentrum » 14 янв 2019, 02:29

Hello,

I am experiencing some trouble with the bot. It wont build troops and it wont send the goldclub farm lists. It says "Started building troops", and then it goes to stable, but doesnt build anything. Same with farm, goes to list, but doesnt send.
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3820
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Trouble with autofarm

Сообщение Vlad » 16 янв 2019, 11:47

What in the bot log?
Venenzentrum
Сообщения: 6
Зарегистрирован: 09 янв 2019, 21:10

Re: Trouble with autofarm

Сообщение Venenzentrum » 16 янв 2019, 17:47

16.01.2019 16:37:33: Started sending troops
16.01.2019 16:42:49: Started sending troops
16.01.2019 16:43:12: Started a check of mail
16.01.2019 16:45:09: Started the search for attacks
16.01.2019 16:48:04: Started sending troops

Sometimes it sends out the list, but its like only a 5% chance.. It goes to the "rally point">farmlist, then it sometimes goes back to the village without doing anything. And sometimes it marks the farmlist, but doesnt send before it goes to village again.

Any help would be greatly appreciated.
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3820
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Trouble with autofarm

Сообщение Vlad » 23 янв 2019, 14:09

Check Interval that you specify
Bot checks lists and no list with the Interval that expired from last sending

Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость