Bu recognizing the village.

jrms2
Posts: 2
Joined: 16 Mar 2019, 11:46

Bu recognizing the village.

Postby jrms2 » 21 Feb 2020, 16:00

My village is 4-5-3-6 and when i modify the buildings list to auto upgrade, the bot recognizes it as a crop 9.

http://prntscr.com/r5pq9s
http://prntscr.com/r5pqhg

Anyway to fix it? Not sure if i put in list a crop field bot will say theres no cropfield in that place.
User avatar
Hound
Posts: 88
Joined: 14 Mar 2017, 11:05

Re: Bu recognizing the village.

Postby Hound » 25 Feb 2020, 17:30

I have the same
Paul
Posts: 86
Joined: 12 Oct 2018, 21:49

Re: Bu recognizing the village.

Postby Paul » 26 Feb 2020, 14:17

Ban. currently not using.

Return to “Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest