Bot not working after travian update

kurakura
Posts: 2
Joined: 19 May 2020, 15:44

Bot not working after travian update

Postby kurakura » 19 May 2020, 15:59

The boat was slow and could not do anything
when I check in the browser Travian runs smoothly
I use Internet Explorer 11 and Windows Server 2012
Attachments
vvcap 2020-05-19-21-03-53.png
vvcap 2020-05-19-21-03-53.png (17.67 KiB) Viewed 173 times
vvcap 2020-05-19-20-56-22.png
vvcap 2020-05-19-20-56-22.png (25.76 KiB) Viewed 175 times
ЗлойГерманец
Posts: 24
Joined: 06 Jul 2019, 07:55

Re: Bot not working after travian update

Postby ЗлойГерманец » 20 May 2020, 09:51

My assumption this lie on wrong link in the address field.
I noticed that if you check daily rewards, or beginner quests, than bot stops working, probably cause he is operating with certain links.

for example: bot want to start building, he check what is currently open (village inside/outside/or any other tab)
if it not in his list -> he dont do anything.
but it only assumption.

Can you maybe just write in the adress tab dirct adress of your village outside? for example https://ts3.travian.co.id/dorf1.php and check if bot will work. Btw
kurakura
Posts: 2
Joined: 19 May 2020, 15:44

Re: Bot not working after travian update

Postby kurakura » 21 May 2020, 13:41

when run on windows 10 the bot works fine, but the computer hangs often
ЗлойГерманец
Posts: 24
Joined: 06 Jul 2019, 07:55

Re: Bot not working after travian update

Postby ЗлойГерманец » 21 May 2020, 17:04

kurakura wrote:when run on windows 10 the bot works fine, but the computer hangs often


i have it on windows 10 and windows 7 both are working fine. there must be something with your pc/windows/browser

Return to “Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests