Bot not working for farming

Post Reply
wooxlegend
Posts: 3
Joined: 23 Aug 2021, 11:58

Bot not working for farming

Post by wooxlegend »

Hi, I am playing this server: https://ts30.x3.international.travian.com/dorf1.php
I imported my farm list but when I try to send it it starts doing it manually instead of using the farm lists. I think I set it up properly but it's just not working..... Just bought the bot solely for farming, does someone knows what is going on
wooxlegend
Posts: 3
Joined: 23 Aug 2021, 11:58

Re: Bot not working for farming

Post by wooxlegend »

When I select the farm lists, it goes there 'wait there is a search there for selected goals' and then it just stops.... How do I make it work
wooxlegend
Posts: 3
Joined: 23 Aug 2021, 11:58

Re: Bot not working for farming

Post by wooxlegend »

i paid for the bot..... i will pay more if someone can help me figure this out.....
shadowterror
Posts: 1
Joined: 24 Aug 2021, 15:45

Re: Bot not working for farming

Post by shadowterror »

Hey i had also problems to make bot working. But i solved everything and now its good. If you want to help, write me on DC my nick : BigBangCannabis 1614
Post Reply