Plan of attack

Stadler
Posts: 14
Joined: 28 May 2019, 01:21

Plan of attack

Postby Stadler » 28 May 2019, 20:46

Hello.

I would like to report a problem with time settings. Whenever I try to add an attack to the plan of attack I fill all the required pieces of information (level of a tournament square, artifact bonus...) the output time in pop-up window is correct (includes all the speed bonuses) but when I click to confirm the sending time in the table is wrong(calculated without the bonus speed from the artifact).
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4164
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: Plan of attack

Postby Vlad » 29 May 2019, 12:02

Hello
Show with teamviewer, I can't reproduce this
Stadler
Posts: 14
Joined: 28 May 2019, 01:21

Re: Plan of attack

Postby Stadler » 29 May 2019, 13:07

Main pieces of information:
- Server speed: 3x
- Unit speed: 2x
- Speed artifact: Big artifact (1,5x)

I will demonstrate it with the pictures below:

So when you click Add on the tab Plan of attack the pop-up window shows and I filled all the required data. The output time that is shown in picture 1. is correct (it includes the bonus speed for troops under the effect of big artifact). Everything fine here.

Picture 1.
http://prntscr.com/nuv20w

When you click ok your attack is added to the table. But the start time there is calculated without the bonus speed for troops under the effect of big artifact (picture 2.)

Picture 2.
http://prntscr.com/nuv5n6

I hope this helps you understand the problem.

Thank you for your help.
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4164
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: Plan of attack

Postby Vlad » 29 May 2019, 13:20

Ok, I will check with your settings
Stadler
Posts: 14
Joined: 28 May 2019, 01:21

Re: Plan of attack

Postby Stadler » 29 May 2019, 13:35

okey, thank you :D

Return to “Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest