Ordering troops.

Panda
Сообщения: 1
Зарегистрирован: 18 янв 2019, 01:34

Ordering troops.

Сообщение Panda » 18 янв 2019, 01:38

I have a question about ordering troops, because it's not really clear what each option does.

- Order the maximum number if the specefied number is low on resources.
Maximum number of what? And what resources? And where do i say what each should be?

- Change in amount (0-9999999999)
Change in amount of what? What does this do.

- Specefied number is sets : Desired number of units
Do I fill in what the amount of troops is I want eventually or?

Thanks in advance!
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3696
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Ordering troops.

Сообщение Vlad » 23 янв 2019, 14:20

1 If checked and not enough resources for specified troops amount, will order on all available resources
2 Amount of... see 3. Bot will order specified amount +- change in amount
3 You can select, what you set in amount field, amount of troops or amount of minutes needed to train troops
Venenzentrum
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 09 янв 2019, 21:10

Re: Ordering troops.

Сообщение Venenzentrum » 24 янв 2019, 00:29

How do I set it to order multiple troops? I sat 120 min training time for catapults, swordmen and TTs, but it's only making 120min swordmen many many times?
Vlad
Разработчик
Сообщения: 3696
Зарегистрирован: 16 авг 2010, 21:21

Re: Ordering troops.

Сообщение Vlad » 24 янв 2019, 15:20

Create separate tasks for troops that need be train in different buildings

Вернуться в «Travian Bot - new versions, bugs, etc (English)»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Bing [Bot] и 0 гостей