Bot doesn't work on other computers

666kkk
Posts: 8
Joined: 20 Nov 2019, 11:56

Bot doesn't work on other computers

Postby 666kkk » 20 Nov 2019, 12:09

We bought the elite version which works up to 5 computers on the same account and server. The problem is that it only works with one computer, we installed it on other computers and it doesn't launch farm lists. On one pc it works fine but when we run it on another one it doesn't work. You have to refresh the browser page in order to make it to send the lists. I don't know what to do! They have the same settings as the working computer
What should we do? Buy another license and install it on the other computers?
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4046
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: Bot doesn't work on other computers

Postby Vlad » 20 Nov 2019, 13:07

You should enable farm in menu on second computer...
666kkk
Posts: 8
Joined: 20 Nov 2019, 11:56

Re: Bot doesn't work on other computers

Postby 666kkk » 20 Nov 2019, 13:56

These are the settings on the working computer.. are they right? Where can i see the adding farm option?
Attachments
20191120_125455.jpg
20191120_125455.jpg (216.18 KiB) Viewed 81 times
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4046
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: Bot doesn't work on other computers

Postby Vlad » 20 Nov 2019, 14:57

Menu
Farm
Automatic farming
Select villages here
Then go to the profile tab and wait for farm event
666kkk
Posts: 8
Joined: 20 Nov 2019, 11:56

Re: Bot doesn't work on other computers

Postby 666kkk » 20 Nov 2019, 15:28

Sorry but still doesn't work :(
Can you please help us on teamviewer?
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4046
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: Bot doesn't work on other computers

Postby Vlad » 20 Nov 2019, 15:31

Is "Send farm" event appear on the Events tab?
No, I don't configure bot for users
666kkk
Posts: 8
Joined: 20 Nov 2019, 11:56

Re: Bot doesn't work on other computers

Postby 666kkk » 20 Nov 2019, 15:38

Yes it appears but doesn't launch the farm lists. It gets blocked and doesn't refresh
666kkk
Posts: 8
Joined: 20 Nov 2019, 11:56

Re: Bot doesn't work on other computers

Postby 666kkk » 20 Nov 2019, 15:38

It says "starting sending troops" but doesn't send them
User avatar
Vlad
Разработчик
Posts: 4046
Joined: 16 Aug 2010, 21:21

Re: Bot doesn't work on other computers

Postby Vlad » 20 Nov 2019, 15:41

Do you use bot farm list or send selected gold club lists?
And read this
https://travibot.com/en/instruction/farming/
666kkk
Posts: 8
Joined: 20 Nov 2019, 11:56

Re: Bot doesn't work on other computers

Postby 666kkk » 20 Nov 2019, 16:14

We use gold club lists and the license of sharer on the other pc and nothing, i've read the articles but still get the same problem. Would it work with another new license?

Return to “Травиан Бот - новые версии, баги, фичи...”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests